Bel ons: 0651140929

informatie honden uitlaat service

ik biedt verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen

. de “losse “ wandeling.

Deze wandeling is speciaal voor honden die het heel moeilijk vinden om met andere honden om te gaan, bijvoorbeeld omdat ze bang zijn voor andere honden of omdat ze agressie vertonen bij andere honden i.v.m. slecht of niet voldoende gesocialiseerd. Ook kan het geschikt zijn voor de oudere hond die door pijn en/of  ouderdom niet meer mee kan komen met andere “jongere” honden. Voor deze honden is rustig wandelen en snuffelen relaxt. Ook kunt u gebruik maken van de losse wandeling als u niet bij de uitlaatservice bent aangesloten maar er wel gebruik van  wilt maken omdat u een dag weg moet of omdat u ziek bent .o.i.d. U kunt dan rustig contact opnemen en een afspraak maken voor een wandeling.

De kosten voor deze wandeling zijn : 12,50 per wandeling. exclusief km vergoeding. Incl. poepzakjes

 

 

Wandeling met rittenkaart

 

 Stel u heeft voor meerdere dagen in de week iemand nodig die uw trouwe viervoeter uitlaat omdat u aan het werk bent o.i.d. Dan kunt u contact met ons opnemen en kom ik langs voor een intake gesprek bij u thuis. We gaan dan samen om de tafel om te kijken hoe ik u en uw hond kan helpen. er worden contracten getekend en afspraken gemaakt. Ook word de eerste wandeling ingepland. De eerste wandeling is altijd met uw hond alleen , zodat ik kan bekijken hoe uw hond zich gedraagt en in welke groep uw hond zou passen. Daarna kan uw hond op meerdere vaste dagen mee in de uitlaatservice. uw hond word dan opgehaald van huis en weer thuis gebracht. We gaan met uw hond wandelen op verschillende plekken zodat hij lekker kan snuffelen en spelen met andere honden. Sluit u zich aan bij de uitlaatservice , dan kunt u gebruik maken van een 10 rittenkaart. Deze word bij de eerste wandeling bij u neergelegd samen met een schriftje waar informatie in gedeeld kan worden wat betreft uw hond. Dit word allemaal in het intake gesprek uitgelegd.

 

De kosten voor een tien rittenkaart zijn: 95 euro per kaart exclusief km vergoeding. Incl. poepzakjes

Twee honden van hetzelfde adres: 130 euro excl. Km vergoeding

 

De individuele wandeling/ wandeling op maat.

 

Deze wandeling is speciaal bedoeld voor honden met gedrags problemen. Ik laat uw hond uit en tijdens deze wandeling kan ik daar een training aan koppelen als u dat wenst. De ervaring die ik met honden heb kan ik gebruiken om uw hond toch die wandeling te geven die hij verdiend. Elke hond heeft een dagelijkse  wandeling en beweging  nodig om zijn behoefte te doen maar ook om lekker te kunnen snuffelen. Maar heeft u een hond met gedrags  problemen , dan word het vaak lastig om iemand te vinden die uw hond kan uitlaten of vind u het zelf heel vervelend vanwege deze gedrags problemen om uw hond zelf uit te laten, of bezorgd het u te veel stress? Ik kom bij u thuis voor een gesprek en tijdens het gesprek gaan we de problemen bespreken en kunt u uw wensen wat betreft het wandelen duidelijk maken.

De kosten voor deze wandeling zijn: 15 euro  per wandeling. Incl. poepzakjes excl. Km vergoeding.

 

De puppywalk

 

Deze wandeling is uiteraard speciaal bedoeld voor pups vanaf  7 a 8 weken tot ongeveer een half jaar. Omdat pups nog volledig in ontwikkeling zijn kunnen ze nog niet volledig wandelen i.v.m. de groei. Maar uw pup moet wel de behoeftes doen. Stel, u  heeft net een pup in huis maar heeft ook uw werk en kunt dus niet altijd vrij zijn om uw pup even te laten plassen en ontlasten. Dan kunt u gebruik maken van de puppywalk. Ik kom bij u thuis langs om uw pup even mee naar buiten te nemen voor een plasje en ontlasting en na een kort rondje mag hij weer lekker in de bench. Tijdens dit ommetje laat ik uw pup ook socialiseren met van alles. U kunt hierbij denken aan andere honden en verschillende mensen, maar ook andere dieren die we tijdens dit ommetje tegen komen. Dus u slaat twee vliegen in een klap. Wilt u dat meerdere keren bij uw pup langs ga? Geen probleem, dit is ook mogelijk.

De kosten voor de puppywalk zijn: 5 euro per wandeling. Incl. poepzakjes

 

Honden uitlaatservice

Bij mij zijn alle soorten honden welkom in de uitlaatservice. Ook honden met probleem gedrag. Ook de “hoog risico” honden. Door mijn ervaring met honden en de kennis die ik heb, kan ik veel mensen helpen met hun hond. Elke dag doe ik meer ervaring op en ik werk met verschillende honden waar door mijn ervaring steeds verder word uitgebreid. Ik leer nog elke dag. Dat maakt mijn beroep zo heerlijk om te doen. Het is zo mooi om met verschillende honden te werken. Iedere hond is verschillend en elke hond heeft een verschillend karakter en is een eigen individu.